Referenties

Top Trainer Opleiding bij Health Balance Group, life coach
“Communicatie in Veranderingen”, eindcijfer 8.9
“Het was helemaal super Bas. Top…. Goede opening met direct iets over jezelf.
In de opening ook een vraag gesteld
Je stem goed gebruikt, prettig om naar te luisteren
Je maakt gebruik van pauzes in je stem

Legt dingen goed uit met ondersteuning van tekeningen (top)
Met goede metaforen gewerkt
Veel voorbeelden met veel herkenning gebruikt
Oefening: vuist knijpen ingezet Iedereen aangekeken
Bronvermelding
Goed de aandacht van de zaal vastgehouden

Humor erin en deze ook gekoppeld aan je training”
Marcel Sanders, Health Balance Group

 

“Bas heb ik leren kennen als een heel prettig persoon. Ik ken hem als een zeer professionele trainingsacteur en co-trainer in de vele trainingen die ik inmiddels samen met hem heb mogen geven.
Hij levert hoge kwaliteit door zijn goede voorbereiding, groot inlevings- en observatievermogen, flexibiliteit en mensenkennis en zijn altijd aanwezige drive om het beste uit mensen naar boven te halen.
Hij is scherp, direct, confronterend en respectvol.
Bas is in staat om snel een veilige omgeving te creëren voor de deelnemers zodat ze optimaal openstaan voor leren en ontwikkelen. Afhankelijk van wat iemand nodig heeft past hij zijn benadering hierop aan om zodoende het grootste leereffect te bereiken.
Om kwaliteit te blijven bieden en zichzelf te blijven verbeteren staat hij open voor kritische reflectie en heeft hij een opvallend goed vermogen tot zelfreflectie.
Samenwerken met Bas is ook letterlijk ‘samen werken’ als een team waarin het geheel meer is dan de som van de delen.”
Benedikte Welten Arbeids- en Organisatiepsycholoog bij Arbo Unie

 

“Ik heb Bas leren kennen en waarderen als een professionele trainingsacteur, die zich zeer goed voorbereid op zijn rollen en vaak een stap extra zet daarin. Zijn spel stelt hij ten dienste van de (leervraag van de) deelnemer en de kwaliteit van zijn feedback en feedforward zijn een reflectie daarvan.”
Bart Jansink [Directeur at B-FIRM | training, coaching en advies] [Managing Director Training & Coaching at Support Corsendonk] 

 

Ik mag constateren dat we na de training een verbeterd zelfbeeld en zelfvertrouwen hebben. De positieve en proactieve benadering van de trainer heeft ervoor gezorgd dat het geen “papieren” training was, maar dat er ons echt een spiegel is voorgehouden, al was dat voor sommigen confronterend. Een pre voor iedere medewerker met klantcontact. Het was een zeer goede en zinvolle training.’
Criston Schoutese, Projectleider/coördinator. 1ste lijn contact senior bij Gemeente Stein. Coördinator agressie en geweld.